Beoordelingen van De Gouden Wok Hazerswoude dorp

Recente recensies van De Gouden Wok Hazerswoude dorp

5 sterren na 134 reviews

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Alleen jammer dat de kroepoek wat taai was geworden. Deel was knapperig en een deel was taai.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

genoten!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, het komt altijd wat eerder, maar daar rekening meegehouden door later te bestellen. Grote portie's en erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, had wel warmer mogen zijn!! Het is perfect op tijd geleverd👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, wel eerder in het restaurant gegeten. Exact op de afgesproken tijd bezorgd Heerlijk gegeten Op naar de volgende bestelling

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijke gerechten en ook de bezorging was perfect en op tijd!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, heerlijke smaak, goed warm, en lekker op tijd. Top!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, we hadden alleen zelf de verkeerde pekkingeend besteld(onze eigen fout)deze vonden wij niet lekker. Maar verder top kwaliteit.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zoals aangegeven na de bestelling via de website, dus dat was goed. Helaas was het bestelde niet echt warm meer. Er zullen vast meer bestelling in 1x bezorgd worden, maar je hoop dat de 6-10 minuten rijden naar mijn huis dit niet te veel zou beinvloeden. Na mijn voorgerecht (en die was al niet extreem warm meer) was dus het hoofdgerecht al zeker niet heet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit super goed. Alleen jammer dat je niet de hoeveelheden krijgt als bij de Chinees. Jammer van de kleine porties. Wel heel lekker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super geholpen,een aanrader voor ieder.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De groente was veel te kruidig en scherp voor de kinderen en de snack was te heet of te lang gefrituurd of gebakken. De rest was prima. Maar toch zijn we dit niet van jullie gewend.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette bezorging. We hebben gesmult

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dank jullie wel.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, goed gecommuniceerde bezorging.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima. Jammer genoeg hebben wij niet hetgeen gekregen wat wij hadden besteld te weten: een van de poke bowl was met rijst ipv salade.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet erg warm meer dat was jammer.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd maar had oa ook een bestelling waar ik de hoisin rundvleesstukjes echt moest zoeken tussen al die groenten, denk maar 5 kleine stukjes terwijl het 3 euro extra bijbetalen was pff 😒

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten war super lekker, graag tot de volgend keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling kwam mooi op tijd, en het eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld en bestelling was keurig op tijd en het eten is goed en vers. Aanrader in de regio!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gebeld dat de bezorgtijd een half uur later werd. Op afgesproken tijd eten afgeleverd, eten was goed warm en heerlijk. Alleen zijn wij niet gecharmeerd van de kroepoek.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed warm!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, makkelijk te bestellen, duidelijke site, afhalen op bepaalde tijd ging prima, lekker eten, goed warm

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar super lekker, hartelijk bedankt!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima online bestellen en afhalen. Heerlijk gegeten met het hele gezin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een pokebowl, wokgerechten met garnalen, rundvlees en varkenshaas besteld. Alles was heerlijk! En het eten werd heerlijk warm , precies op de afgesproken tijd bij de auto afgeleverd. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en bakbananen. Lijkt een rare combinatie maar het werkte wel voor ons. Omdat wij geen grote eters zijn hebben we voor morgen nog wat sushi over Lekker en goed geregeld zo

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat het op deze prettige manier kan! Wij zijn zeer tevreden.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gemak van een app (maar ook bestellen op de site) is perfect. Daarnaast is het eten erg lekker en veel keus. Ook het bezorgen was precies op de afgegeven tijd. En werd je via de mail goed op de hoogte gebracht van de status. Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Eten was goed warm en zeer smaakvol. Erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang voordat het bezorgd kon worden. Dus zelf maar gaan halen. In de Foe yong hai met garnalen moet je de garnalen zoeken. De cha-Siu is erg mals en erg lekker.

Reactie van De Gouden Wok:Onze garnalen gerechten zijn rijk gevuld met garnalen. Als u ze moet zoeken, dan is iets niet goed gegaan. Graag nemen wij hierover contact met u op.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Volgende keer iets langer kip koken maar verder helemaal goed

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Varkenshaas te ver doorgebakken en de slibtongen waren in heel veel boter (te veel) gebakken en er zat veel peper op. Dat staat niet op de site vermeldt en had voor mij niet gehoeven.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Je krijgt een heerlijke maaltijd. Het bestellen gaat zeer overzichtelijk. Je krijgt daarna direct de afhaaltijd door(in mijn geval 15 min). Ter plekke aangekomen bijna ook direct de keurig verpakte maaltijd aangereikt. Klasse! Alles prima in orde. Dank.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima tevreden. Het eten was heel lekker en ze hebben zelfs extra moeite gedaan om het eten op het laatste moment later te bereiden omdat ik wat later was dan gepland. Aanrader!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote porties met zeer goede smaak 👍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk 😋

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, warm , en grote portie. Bezorging ruim half uur te vroeg.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima en bezorging zelfs eerder dan aangeven

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar bij afhalen, vriendelijk telefonist, flinke porties alleen de Babi Pangang saus was voor mij iets te flauw van smaak, maar smaken verschillen en dus: aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede smaak en kwaliteit. goede prijs voor het geboden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie eten was echt heel erg lekker Jammer dat jullie zo afgelegen zitten want de kwaliteit was echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelprocedure. Veel keuze en het eten was lekker. Er mag wel minder zout door, ik had erg veel dorst. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Enige aanmerking is dat het ruim een half uur te laat gebracht werd...

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was meer dan genoeg voor 6 personen. En was erg lekker, alleen de krokante kip smaakte wel erg naar frituur.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten, top prijs, top service! Kortom 5 sterren! Het is dat je geen 10 sterren kan geven anders had ik er 10 gegeven.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en voldoende. Misschien wel handig als op de wokdoos wordt geschreven wat er in zit. (Pepersaus of tausi saus bijvoorbeeld.) Verder niets op aan te merken. Hopelijk tot snel.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Tjap Tjoy lekker en goede portie. Bami goreng lekker en goede portie. Vlees gerechten duur ten opzichte van de hoeveelheid. In vergelijk met diverse andere Chinese restaurants zijn de porties echt te klein. Vorige week babi pangang spek, doos voor 3/4 gevuld. Deze week geroosterde eend, doos voor 3/4 gevuld. Ook de bekertjes met saus zijn maar voor de helft gevuld, waar je elders gewoon een vol bekertje krijgt.

Reactie van De Gouden Wok:Beste Cora, Bedankt voor uw bestelling en feedback. De meeste klanten vinden dat wij ruime porties geven. In hoeverre een doosje gevuld is geeft niet altijd de juiste beeld. Het gaat om wat u daadwerkelijk krijgt. Laat ook gerust weten als u meer saus bij wilt, dit kunt u aangeven bij opmerkingen. Met vriendelijke groet, De Gouden Wok

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijk. Ik hoop dat dit altijd erbij mag blijven. Ook als het restaurant weer open mag.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelde gerechten (zalm, garnalen en burger) waren heerlijk en ruim voldoende. Afhalen ging perfect!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd bezorgd. Kip/kerrie en Babi-pangan iets teveel zout. We bestellen zeker nog een paar keer binnenkort.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten op zich lekker, maar wel beetje lauw geleverd!. We gingen echt meteen eten, maar eigenlijk zou het opnieuw opgewarmd moeten worden. Daar laten we het niet voor op bepaalde tijd bezorgen, dan willen we ook meteen lekker én warm eten!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk . Warm en op tijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij de Gouden Wok en zeer tevreden!!! Gerechten van goede kwaliteit en smakelijk. Keurige coronaproef bezorging. Alles goed op temperatuur. 1 gerecht kon niet geleverd worden, binnen 5 minuten na het plaatsen van de bestelling hierover al een telefoontje en netjes opgelost.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top b.v een goede service. Het eten was weer erg lekker 👍

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede planning, vriendelijk personeel. Fijn dat het in deze tijd toch mogelijk is om af te halen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, de lekkerste Poké bowl en zeer redelijke prijs!🤗

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker!! Wat we wel jammer vonden was dat de nasi onder de wokgroente zat, en niet los hiervan

Reactie van De Gouden Wok:Beste heer, mevrouw Cammeraat, Nu kunt u ook aangeven dat u het bijgerecht apart wenst. Met vriendelijke groet, de Gouden Wok

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben werkelijk genoten. 4 maaltijden waren echt subliem. Alleen de angusburger viel heel erg tegen. En de frites mochten wel iets knapperiger.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, we hebben genoten

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed warm porties waren goed (niet te groot niet te klein) eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang was erg vet deze keer,jammer! Andere gerechten erg lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd gekregen TOP om zo even van de wok te kunnen genieten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg veel rijst met wat minder groente Lekker wel Mijn advies Ga rond euro 10 zitten met minder rijst en meer erop

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Poké Bowl's waren echt super lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik heel tof vond, is dat de chef belde om te overleggen over hoe klaar te maken van het bestelde eten. De garnalen en de biefstuk waren heerlijk!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wanneer je even geen zin hebt om te koken kun je ook bij de Goudenwok heerlijke maaltijden afhalen of laten bezorgen. De wokgerechten mag iets uitgebreider worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer eerder bezorgd dan aangegeven en heerlijk eten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren gedaan, blijft lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, wij hadden van genoten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super. Nog nooit zo lekker babi pangang gegeten lekker mals.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, wederom goed verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, grote portie’s, nog goed warm. Heerlijk gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker en goed. We gaan er zeker nog een keer eten halen. Dank je wel voor de goede service

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed en een hoop variaties

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en stipt op tijd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat het een half uur te vroeg bezorgd werd. Ach, magnetron doet wonderen ;-)

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en het stond netjes op tijd klaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel wat te vroeg, maar heerlijk eten. Nog goed warm. Grote portie's. Zeker voor herhaling vatbaar

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten van het maandmenu. De bestelling kwam keurig op tijd, zelfs iets eerder. Het was goed warm en het smaakte erg lekker. Voor 2 personen krijg je: 6 mini loempia's, babi pangang, fou jong hai, 2 saté, tjap tjoy en een grote bak bami. Je kan hier gemakkelijk met 3 personen van eten, of de volgende dag nog een keer van genieten. Echt aan te bevelen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld Bellen als je op de parkeerplaats staat Korte wachttijd Ruime porties nog voor twee dagen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag eten afgehaald. Garnalen wok schotel grote portie. Saté ajam en de uitstekende spare ribs lekker pittig. Ook de wontonsoep heerlijk. Aanrader!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd en goed warm. We zijn zeer tevreden. Wellicht voor herhaling vatbaar.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Keurig verpakt en alles was goed warm. Echt heel erg lekker, smaakte precies zoals het smaakt als je op locatie eet. Voor wat we kregen ook zeker niet duur. En genoeg om er 2 dagen van te kunnen eten. Een aanrader, wij bestellen er zeker nog een keer!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van het eten. Erg lekker! Bestelling was keurig op tijd klaar. We hadden verschillende dingen besteld: pokebowl, Chinees, patat. Iedereen zeer tevreden! Dat gaan we zeker nog een keer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar niet zo warm.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker🥰 misschien een tip: om verspilling tegen te gaan, moet je kunnen aangeven dat je geen frites / bami / nasi erbij hoeft, als je dit weg moet gooien is erg vervelend.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x kroepoek besteld krijg half zakje Met kleine stukjes zat bij warme spullen dus de knapperigheid er af Verder goed en erg lekker Hoop dat deze bezorg service blijft

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen via de website werkt prima! De door ons bestelde gerechten (zalm, lamsrack en pokebowl seafood) waren heel vers, smakelijk en ruim voldoende! (Lamsrack had wel iets minder rosé gemogen.) Klein minpuntje: na parkeren heb ik het telefoon nr. gebeld, maar kreeg antwoordapparaat; het in de auto wachten werkt dus niet! Ben daarop het restaurant binnen gegaan en werd heel hartelijk ontvangen. Heb even gewacht en kon toen de gerechten meenemen. Resumerend: echt een aanbeveling voor een heerlijk diner! Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn voor de Kerst!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering Ik had van de wok garnalen Was super lekker voor herhaling vatbaar Vriendelijke bezorgster

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk dit is een aanrader .Om eerlijk te bekennen als wij bij de goudenwok gaan eten is het ook heerlijk eten . Maar het afhalen van eten is ook goed verzorgd en netjes zeker een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, was goed warm, top!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd, producten oogden vers en smaakten uitstekend. Enig minpunt was de soep, deze was 6 minuten na ophalen bijna koud..

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren in orde. Wel raar dat er betaald was voor een grote portie en er kleine portie geleverd werd voor vriend. Andere portie was wel okay.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten, service was goed. Gaan zeker vaker bestellen..

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden! WOK zoals WOK moet zijn!! Prima klaargemaakt en goed van temperatuur! Bovendien een nette prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn van de Gouden Wok. Prima online te bestellen en werd op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu 2e keers besteld en echt weer heerlijk en super grote porties!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Alles was ook goed warm

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten mooi op tijd bezorgd voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en wij hebben erg lekker gegeten van het maandmenu. Goed van smaak en ruime porties. Het had alleen iets warmer kunnen zijn. De bezorger was keurig op tijd, zelfs iets eerder. Top!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst thuis laten bezorgen. Was super en geweldig lekker. We hadden veel teveel besteld voor 4 personen zodat we morgen ook nog lekker kunnen smullen en zelfs onze visite heeft 3 bakjes mee naar huis. Complimenten hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, smaak kan beter

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hey eten was heerlijk goed warm behoorlijke porties voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok maaltijd was heerlijk. Broodje van de hamburger was helaas zacht en sponzig.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben allang een grote fan van de gouden Wok maar ik had nog nooit iets afgehaald Het eten was prima alleen was t helaas niet lekker warm ,en ik hoefde maar 5 min te fietsen ,ik denk dat t te vroeg klaar was en op mij moest wachten Volgende keer beter Gr Tiny Louwers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, goed bereid en goede producten. Netjes verpakt en aangeleverd. Alleen jammer dat er 1 gerecht van de bestelling ontbrak.