Beoordelingen van De Gouden Wok Hazerswoude dorp

Recente recensies van De Gouden Wok Hazerswoude dorp

5 sterren na 19 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk dit is een aanrader .Om eerlijk te bekennen als wij bij de goudenwok gaan eten is het ook heerlijk eten . Maar het afhalen van eten is ook goed verzorgd en netjes zeker een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, was goed warm, top!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd, producten oogden vers en smaakten uitstekend. Enig minpunt was de soep, deze was 6 minuten na ophalen bijna koud..

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren in orde. Wel raar dat er betaald was voor een grote portie en er kleine portie geleverd werd voor vriend. Andere portie was wel okay.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten, service was goed. Gaan zeker vaker bestellen..

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden! WOK zoals WOK moet zijn!! Prima klaargemaakt en goed van temperatuur! Bovendien een nette prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn van de Gouden Wok. Prima online te bestellen en werd op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu 2e keers besteld en echt weer heerlijk en super grote porties!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Alles was ook goed warm

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten mooi op tijd bezorgd voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en wij hebben erg lekker gegeten van het maandmenu. Goed van smaak en ruime porties. Het had alleen iets warmer kunnen zijn. De bezorger was keurig op tijd, zelfs iets eerder. Top!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst thuis laten bezorgen. Was super en geweldig lekker. We hadden veel teveel besteld voor 4 personen zodat we morgen ook nog lekker kunnen smullen en zelfs onze visite heeft 3 bakjes mee naar huis. Complimenten hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, smaak kan beter

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hey eten was heerlijk goed warm behoorlijke porties voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok maaltijd was heerlijk. Broodje van de hamburger was helaas zacht en sponzig.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben allang een grote fan van de gouden Wok maar ik had nog nooit iets afgehaald Het eten was prima alleen was t helaas niet lekker warm ,en ik hoefde maar 5 min te fietsen ,ik denk dat t te vroeg klaar was en op mij moest wachten Volgende keer beter Gr Tiny Louwers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, goed bereid en goede producten. Netjes verpakt en aangeleverd. Alleen jammer dat er 1 gerecht van de bestelling ontbrak.