Beoordelingen van De Gouden Wok Hazerswoude dorp

Recente recensies van De Gouden Wok Hazerswoude dorp

5 sterren na 78 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelprocedure. Veel keuze en het eten was lekker. Er mag wel minder zout door, ik had erg veel dorst. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Enige aanmerking is dat het ruim een half uur te laat gebracht werd...

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was meer dan genoeg voor 6 personen. En was erg lekker, alleen de krokante kip smaakte wel erg naar frituur.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten, top prijs, top service! Kortom 5 sterren! Het is dat je geen 10 sterren kan geven anders had ik er 10 gegeven.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en voldoende. Misschien wel handig als op de wokdoos wordt geschreven wat er in zit. (Pepersaus of tausi saus bijvoorbeeld.) Verder niets op aan te merken. Hopelijk tot snel.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Tjap Tjoy lekker en goede portie. Bami goreng lekker en goede portie. Vlees gerechten duur ten opzichte van de hoeveelheid. In vergelijk met diverse andere Chinese restaurants zijn de porties echt te klein. Vorige week babi pangang spek, doos voor 3/4 gevuld. Deze week geroosterde eend, doos voor 3/4 gevuld. Ook de bekertjes met saus zijn maar voor de helft gevuld, waar je elders gewoon een vol bekertje krijgt.

Reactie van De Gouden Wok:Beste Cora, Bedankt voor uw bestelling en feedback. De meeste klanten vinden dat wij ruime porties geven. In hoeverre een doosje gevuld is geeft niet altijd de juiste beeld. Het gaat om wat u daadwerkelijk krijgt. Laat ook gerust weten als u meer saus bij wilt, dit kunt u aangeven bij opmerkingen. Met vriendelijke groet, De Gouden Wok

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijk. Ik hoop dat dit altijd erbij mag blijven. Ook als het restaurant weer open mag.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelde gerechten (zalm, garnalen en burger) waren heerlijk en ruim voldoende. Afhalen ging perfect!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd bezorgd. Kip/kerrie en Babi-pangan iets teveel zout. We bestellen zeker nog een paar keer binnenkort.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten op zich lekker, maar wel beetje lauw geleverd!. We gingen echt meteen eten, maar eigenlijk zou het opnieuw opgewarmd moeten worden. Daar laten we het niet voor op bepaalde tijd bezorgen, dan willen we ook meteen lekker én warm eten!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk . Warm en op tijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij de Gouden Wok en zeer tevreden!!! Gerechten van goede kwaliteit en smakelijk. Keurige coronaproef bezorging. Alles goed op temperatuur. 1 gerecht kon niet geleverd worden, binnen 5 minuten na het plaatsen van de bestelling hierover al een telefoontje en netjes opgelost.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top b.v een goede service. Het eten was weer erg lekker 👍

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede planning, vriendelijk personeel. Fijn dat het in deze tijd toch mogelijk is om af te halen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, de lekkerste Poké bowl en zeer redelijke prijs!🤗

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker!! Wat we wel jammer vonden was dat de nasi onder de wokgroente zat, en niet los hiervan

Reactie van De Gouden Wok:Beste heer, mevrouw Cammeraat, Nu kunt u ook aangeven dat u het bijgerecht apart wenst. Met vriendelijke groet, de Gouden Wok

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben werkelijk genoten. 4 maaltijden waren echt subliem. Alleen de angusburger viel heel erg tegen. En de frites mochten wel iets knapperiger.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, we hebben genoten

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed warm porties waren goed (niet te groot niet te klein) eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang was erg vet deze keer,jammer! Andere gerechten erg lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd gekregen TOP om zo even van de wok te kunnen genieten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg veel rijst met wat minder groente Lekker wel Mijn advies Ga rond euro 10 zitten met minder rijst en meer erop

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Poké Bowl's waren echt super lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik heel tof vond, is dat de chef belde om te overleggen over hoe klaar te maken van het bestelde eten. De garnalen en de biefstuk waren heerlijk!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wanneer je even geen zin hebt om te koken kun je ook bij de Goudenwok heerlijke maaltijden afhalen of laten bezorgen. De wokgerechten mag iets uitgebreider worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer eerder bezorgd dan aangegeven en heerlijk eten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren gedaan, blijft lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, wij hadden van genoten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super. Nog nooit zo lekker babi pangang gegeten lekker mals.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, wederom goed verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, grote portie’s, nog goed warm. Heerlijk gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker en goed. We gaan er zeker nog een keer eten halen. Dank je wel voor de goede service

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed en een hoop variaties

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en stipt op tijd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat het een half uur te vroeg bezorgd werd. Ach, magnetron doet wonderen ;-)

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en het stond netjes op tijd klaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel wat te vroeg, maar heerlijk eten. Nog goed warm. Grote portie's. Zeker voor herhaling vatbaar

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten van het maandmenu. De bestelling kwam keurig op tijd, zelfs iets eerder. Het was goed warm en het smaakte erg lekker. Voor 2 personen krijg je: 6 mini loempia's, babi pangang, fou jong hai, 2 saté, tjap tjoy en een grote bak bami. Je kan hier gemakkelijk met 3 personen van eten, of de volgende dag nog een keer van genieten. Echt aan te bevelen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld Bellen als je op de parkeerplaats staat Korte wachttijd Ruime porties nog voor twee dagen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag eten afgehaald. Garnalen wok schotel grote portie. Saté ajam en de uitstekende spare ribs lekker pittig. Ook de wontonsoep heerlijk. Aanrader!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd en goed warm. We zijn zeer tevreden. Wellicht voor herhaling vatbaar.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Keurig verpakt en alles was goed warm. Echt heel erg lekker, smaakte precies zoals het smaakt als je op locatie eet. Voor wat we kregen ook zeker niet duur. En genoeg om er 2 dagen van te kunnen eten. Een aanrader, wij bestellen er zeker nog een keer!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van het eten. Erg lekker! Bestelling was keurig op tijd klaar. We hadden verschillende dingen besteld: pokebowl, Chinees, patat. Iedereen zeer tevreden! Dat gaan we zeker nog een keer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar niet zo warm.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker🥰 misschien een tip: om verspilling tegen te gaan, moet je kunnen aangeven dat je geen frites / bami / nasi erbij hoeft, als je dit weg moet gooien is erg vervelend.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x kroepoek besteld krijg half zakje Met kleine stukjes zat bij warme spullen dus de knapperigheid er af Verder goed en erg lekker Hoop dat deze bezorg service blijft

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen via de website werkt prima! De door ons bestelde gerechten (zalm, lamsrack en pokebowl seafood) waren heel vers, smakelijk en ruim voldoende! (Lamsrack had wel iets minder rosé gemogen.) Klein minpuntje: na parkeren heb ik het telefoon nr. gebeld, maar kreeg antwoordapparaat; het in de auto wachten werkt dus niet! Ben daarop het restaurant binnen gegaan en werd heel hartelijk ontvangen. Heb even gewacht en kon toen de gerechten meenemen. Resumerend: echt een aanbeveling voor een heerlijk diner! Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn voor de Kerst!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering Ik had van de wok garnalen Was super lekker voor herhaling vatbaar Vriendelijke bezorgster

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk dit is een aanrader .Om eerlijk te bekennen als wij bij de goudenwok gaan eten is het ook heerlijk eten . Maar het afhalen van eten is ook goed verzorgd en netjes zeker een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, was goed warm, top!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd, producten oogden vers en smaakten uitstekend. Enig minpunt was de soep, deze was 6 minuten na ophalen bijna koud..

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren in orde. Wel raar dat er betaald was voor een grote portie en er kleine portie geleverd werd voor vriend. Andere portie was wel okay.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten, service was goed. Gaan zeker vaker bestellen..

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden! WOK zoals WOK moet zijn!! Prima klaargemaakt en goed van temperatuur! Bovendien een nette prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn van de Gouden Wok. Prima online te bestellen en werd op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu 2e keers besteld en echt weer heerlijk en super grote porties!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Alles was ook goed warm

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten mooi op tijd bezorgd voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en wij hebben erg lekker gegeten van het maandmenu. Goed van smaak en ruime porties. Het had alleen iets warmer kunnen zijn. De bezorger was keurig op tijd, zelfs iets eerder. Top!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst thuis laten bezorgen. Was super en geweldig lekker. We hadden veel teveel besteld voor 4 personen zodat we morgen ook nog lekker kunnen smullen en zelfs onze visite heeft 3 bakjes mee naar huis. Complimenten hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, smaak kan beter

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hey eten was heerlijk goed warm behoorlijke porties voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok maaltijd was heerlijk. Broodje van de hamburger was helaas zacht en sponzig.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben allang een grote fan van de gouden Wok maar ik had nog nooit iets afgehaald Het eten was prima alleen was t helaas niet lekker warm ,en ik hoefde maar 5 min te fietsen ,ik denk dat t te vroeg klaar was en op mij moest wachten Volgende keer beter Gr Tiny Louwers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, goed bereid en goede producten. Netjes verpakt en aangeleverd. Alleen jammer dat er 1 gerecht van de bestelling ontbrak.